Foto: Per Andersen

9 august 2018   |   Nyheder

Danmarks Adel online

Slægtsforskernes bibliotek digitaliserer Danmarks Adels Aarbog.

Dansk Adels Forening og Slægtsforskernes Bibliotek har indgået aftale om at digitalisere Danmarks Adels Aarbog og lægge årbogen online. Aarbogen er udkommet siden 1884 og er et register over alle nulevende slægter tilhørende Danmarks adel samt alle kendte medlemmer af disse slægter. Den indeholder tillige i hver udgivelse fuldstændige stamtavler over et mindre antal adelige slægter. Stamtavlerne går oftest mange hundrede år tilbage, og udgør et uvurderlige bidrag til kendskabet til Danmarks historie og kultur. Slægtsforskernes Bibliotek er en del af den almennyttige forening Danske Slægtsforskere. Biblioteket digitaliserer litteratur inden for blandt andet lokal-, person- og slægtshistorie. Der er i dag 3.000 titler online med søgefunktion og adgang for alle.  Se mere hos dis-danmark.