Foto: Mediemuseet

31 januar 2018   |   Nyheder

Retro gaming og kassettebåndsmusik

På Mediemuseet i Odense kan man (gen)opleve båndsalat, bip-spil og billedrørs-tv ved en række arrangementer, der sætter fokus på spil og musik fra en ikke så fjern fortid.

Mediemuseet inviterer igen i 2018 på Retro Gaming i vinterferien 10.- 18. februar. Det Mediearkæologiske Laboratorium bliver fyldt op med konsoller og computere som NES, Commodore 64, Sega Mega Drive og mange flere. Yngre og ældre gamere kan stifte bekendtskab med eller måske gense Super Mario, Sonic the Hedgehog og andre ikoner på spilteknologi fra slut 70´erne til midten af 00´erne.

Kassettebåndsquiz

(lille)Fredagsbar er Mediemuseets nye tilbud, der varmer op til weekenden med kassettebånd og andre analoge medier. Det foregår i Det Mediearkæologiske Laboratorium på udvalgte torsdage. Torsdag den 8. februar er der musikquiz på kassettebånd. Her har museet i et samarbejde med Live Music Odense sammensat en quiz med musik på kassettebånd. Musikentusiaster, teknologinørder og alle andre, inviteres til at sammensætte hold og møde op til at quizze – tilmelding er nødvendig via museum@odense.dk, og der er et begrænset antal pladser. Quizzen begynder kl. 19.30.

Arrangementerne er gratis at deltage i, når entréen er betalt. Der er fri entré torsdag kl. 17-21.