5 juni 2018   |   Nyheder

Stream det årlige ICOM-møde

I disse dage mødes museumsfolk fra nær og fjern til det årlige ICOM-møde i Paris. For første gang kan man følge med via Facebook Live. Tre sessions transmitteres i realtid. Keynote Fred Wilson, generalforsamlingen og afstemningen om den by, der skal være vært for 2022 ICOMs General Conference.

ICOMs årlige møde finder sted fra den 6. – 8. juni i Paris. Der er et bredt udvalg af workshops, der behandler nogle af de udfordringer museerne står med i dag. F.eks. holder Prospects and Potentials Permanente Komité en workshop, der fokuserer på forskellige temaer, fra sociale trends til nye mønstre i museumspraksis. Mange andre komitéer byder ind med workshops, inklusive SAREC, ETHCOM og ICOMs arbejdsgruppe om de fremtidige internationale komitéer.

Tre sessions streames over Facebook Live. Første session er med kunstneren Fred Wilson, der er første Keynote tirsdag d. 6. juni kl. 10.30-11.30. Igennem sin kunst har han udfordret konventioner i historie, kultur og race. Han har udstillet på en lang række museer med bl.a. soloudstillingen So Much Trouble in the World – Believe it or Not! på Hood Museum of Art i New Hampshire.

Næste Live streaming er af generalforsamlingen den 8. juni kl. 10-12 hvor det også besluttes hvilken by der skal være vært for ICOMs General Conference i 2022.

Følg med på ICOMs facebook.