Danske Museer nr. 4, 2021

kr. 95,00 inkl. moms, inkl. porto

Dette nummers fokus er bevaringens mange ansigter.
På baggrund af et open call har fagfolk skrevet om bl.a. konservatorernes forskellige roller fra restaurering og forebyggelse til skabelse af ny viden. Vi kommer også omkring, hvordan museers egne samlinger kan bringes i spil på nye måder f.eks. ved at bruge udvalgte objekter til at udfordre og nuancere eksisterende narrativer eller ved at udvide adgangen til samlingen gennem en fuld digitalisering, så den bliver tilgængelig via nettet.

Varenummer (SKU): 015 Kategori:

Beskrivelse

Magasinet Danske Museer henvender sig til alle, der vil holde sig ajour med den danske museumsverden. Det handler om både kunst-, kultur- og naturhistoriske museer i hele landet, og emnerne spænder vidt fra kulturpolitik, undervisning, formidling og konservering til forskning og det digitale felt.